Studiofotografie

Fotostudio in Westzaan

Een leuke professionele fotosessie met de hele familie!

We werken op afspraak en zo hebben wij alle tijd voor u. Een kledingwissel of een andere achtergrond is dan natuurlijk mogelijk. Wij bewerken en printen de Vakprints en het Canvas in de studio zelf. Een snelle levering en hoge kwaliteit is daarom voor ons vanzelfsprekend.

 

- Social Media Fotosessie, per persoon € 49,00 en duurt ongeveer 30 minuten. Met verschillende poses en stijlen. In een losse, ontspannen sfeer. Inclusief online fotopresentatie om op uw gemak de gemaakte foto's thuis

te bekijken.

 

- Normale Fotosessie, € 99,- en duurt ongeveer 60 minuten. Met verschillende poses, achtergronden, etc. Inclusief online fotopresentatie om op uw gemak de gemaakte foto's thuis te bekijken.

 

- Beauty Fotosessie € 149,- per persoon met verschillende poses, achtergronden, etc. Hierbij wordt de shoot eerst doorgesproken met vele voorbeelden. Er worden vele opnames gemaakt van gezicht, halftotaal en totaal en het lichtgebruik is wat spannender en aangepast aan model en visagie. Eventueel kan Visagie vooraf gaan aan de Beauty Fotosessie, Visagie vanaf € 75,- per persoon.

Inclusief online fotopresentatie om op uw gemak de gemaakte foto's thuis te bekijken.

 

Particuliere fotografie op locatie is mogelijk tegen meerprijs reistijd en kilometers. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

CONTACT

 

Middel 1 1551SM Westzaan

 

info@hetbordesfotografie.nl

 

Telefoon 075 7710136