Schoolfotografie

 

Wij hebben een uniek en vernieuwend concept met rustige fotografie in de school, wij nemen er graag de tijd voor.

 

We maken meerdere opnames per kind. Broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes kunnen ook samen op de foto en we nemen de tijd voor leuke groepsfoto's. Binnen twee weken worden de inlogkaartjes op school uitgedeeld en kunnen de ouders zelf thuis de mooiste foto's uitkiezen en online bestellen. Meer privacy en meer bestelgemak. De gemaakte foto's kunnen online op een beveiligde pagina door de ouders bekeken worden. De portretfoto's zijn beveiligd met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Het schoolteam of oudercommissie wordt totaal niet belast

met de bestellingen en betalingen. De bestelling gaat via het internet

en de betaling wordt direct met de ouders geregeld.

 

Benieuwd? Vraag een online demonstratie aan via het contactformulier.

 

 

Wij garanderen een zeer hoog afwerkingniveau. Elke bestelde foto wordt apart bewerkt: een pukkeltje of een krasje in het gezicht (behalve acne, littekens en ziektes) wordt standaard door ons gratis geretoucheerd. Uitgebreide retouche van bijvoorbeeld wondjes of kleding is op verzoek mogelijk. De school krijgt een uitgebreid pakket met gratis groepsfoto's en portretfoto’s voor de teamleden. De Teamfoto wordt mooi geprint op canvas geleverd.

We leveren een compleet aanbod van kleur, zwart/wit, sepia, verschillende combinaties, voordeelpakketten en digitale bestanden. Daarnaast leveren we ook prachtige fotokwaliteit Posters en Canvas.

Na ongeveer drie weken worden de Vakprints, Posters en Canvas op school geleverd. Ouders kunnen na de levering op school uiteraard nog online bestellen: de Vakprints worden dan stevig verpakt naar het huisadres verzonden.

 

Vraag een informatie pakket aan of bel voor een oriënterend gesprek. Ik kom graag bij u langs wanneer het u uitkomt.

 

Laurens Bordes, Het Bordes Schoolfotografie 075 7710136

 

CONTACT

 

Middel 1 1551SM Westzaan

 

info@hetbordesfotografie.nl

 

Telefoon 075 7710136