Studiofotografie

Fotostudio in Westzaan

Een leuke professionele fotosessie met de hele familie!

We werken op afspraak en zo hebben wij alle tijd voor u. Een kledingwissel of een andere achtergrond is dan natuurlijk mogelijk. Wij bewerken en printen de Vakprints en het Canvas in de studio zelf. Een snelle levering en hoge kwaliteit is daarom voor ons vanzelfsprekend. Bel meteen voor een afspraak met 075 7710136.

 

- Een Premium Fotosessie duurt ongeveer een uur. In een losse, ongedwongen sfeer maken we een complete fotosessie met verschillende poses, achtergronden en accessoires. 

 

- Een Beauty Fotosessie duurt ongeveer twee uur. Hierbij wordt de shoot eerst doorgesproken met enkele voorbeelden. Er worden vele opnames gemaakt van gezicht, halftotaal en totaal en het lichtgebruik is wat spannender en aangepast aan model en visagie. Eventueel kan visagie vooraf gaan aan de Beauty Fotosessie.

 

Daarna gaan we voor u aan de slag om een mooie online fotopresentatie te maken. U kunt dan op uw gemak de gemaakte foto's thuis bekijken.

 

Particuliere fotografie op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Denk aan een leuke spontane shoot met het hele gezin in de duinen, of in het hoge gras van het natuurgebied "Guisveld" achter de studio.

        CONTACT


Middel 1  1551SM   Westzaan


info@hetbordesfotografie.nl


Telefoon  075 7710136