Studiofotografie
B nieuw 150x210
Collage 3 klein 1 groot Wit_01

Fotostudio in Westzaan

Dank voor de genomen moeite om deze pagina te bekijken, maar door de enorme drukte kunnen wij voorlopig geen nieuwe fotosessies inplannen . . .


Een leuke professionele fotosessie met de hele familie!

In een ongedwongen sfeer nemen we de tijd voor een mooie fotoserie. We kunnen fotograferen in verschillende stijlen.

Aan de hand van voorbeelden kunt u zelf aangeven wat u de mooiste stijl vindt en maken we een prachtige serie foto's.

Wij bewerken en printen de Vakprints en het Canvas in de studio zelf. Een snelle levering en hoge kwaliteit is daarom voor ons vanzelfsprekend.

Bel meteen voor een afspraak met 075 7710136.

 

- Een Standaard fotosessie is een vereenvoudigde fotosessie in één stijl duurt ongeveer een half uur.


- Een Premium Fotosessie is een uitgebreide fotosessie en duurt ongeveer een uur. In een losse, ongedwongen sfeer maken we een complete fotosessie met verschillende stijlen en achtergronden.

 

- Een Beauty Fotosessie duurt ongeveer twee uur. Hierbij wordt de shoot eerst doorgesproken met enkele voorbeelden. Er worden vele opnames gemaakt van gezicht, halftotaal en totaal en het lichtgebruik is wat spannender en aangepast aan model en visagie. Visagie is voorafgaand aan de Beauty Fotosessie bij te boeken.

 

Na de fotosessie gaan we voor u aan de slag om een mooie fotopresentatie te maken. Deze plaatsen we veilig online met een wachtwoord zodat alleen u uw foto's te zien krijgt. U kunt dan op uw gemak de gemaakte foto's thuis bekijken en bestellen.