Studiofotografie

Fotostudio in Westzaan

Een leuke professionele fotosessie met de hele familie!

We gaan te werk volgens de richtlijnen van het RIVM.

Grote groepen zijn nu vanwege Corona niet mogelijk, maar we kunnen wel een mooie fotoserie maken van één huishouden.

Een groepsfoto van meerdere huishoudens is ook mogelijk, maar dan in een apart tijdslot gefotografeerd en naderhand aan elkaar gemonteerd. Wij maken een perfect naadloze montage, dat heeft de uitstraling dat alle huishoudens bij elkaar op een moment zijn gefotografeerd. 

Wij bewerken en printen de Vakprints en het Canvas in de studio zelf. Een snelle levering en hoge kwaliteit is daarom voor ons vanzelfsprekend. Bel meteen voor een afspraak met 075 7710136.

 


- Een Corona mini-fotosessie duurt ongeveer een half uur, we fotograferen op 1,5 meter afstand in een goed geventileerde studio. De foto's worden online gepresenteerd en uw bestelling wordt binnen een paar dagen per post thuisgestuurd.


- Een Premium Fotosessie duurt ongeveer een uur. In een losse, ongedwongen sfeer maken we een complete fotosessie met verschillende poses, achtergronden en accessoires. 

 

- Een Beauty Fotosessie duurt ongeveer twee uur. Hierbij wordt de shoot eerst doorgesproken met enkele voorbeelden. Er worden vele opnames gemaakt van gezicht, halftotaal en totaal en het lichtgebruik is wat spannender en aangepast aan model en visagie. Visagie is voorafgaand aan de Beauty Fotosessie bij te boeken.

 

Na de fotosessie gaan we voor u aan de slag om een mooie fotopresentatie te maken. Deze plaatsen we online waar u het wachtwoord van krijgt. U kunt dan op uw gemak de gemaakte foto's thuis bekijken en bestellen.

 

        CONTACT


Middel 1  1551SM   Westzaan


info@hetbordesfotografie.nl


Telefoon  075 7710136