Schoolfotografie

Wij hebben een uniek en vernieuwend concept voor leuke fotografie op school. Wij nemen er graag de tijd voor zodat er een mooie portretserie in een rustige sfeer kan worden gemaakt. 

  

We maken meerdere opnames per kind. Broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes kunnen ook samen op de foto en we nemen de tijd voor leuke groepsfoto's.  Na twee weken worden de inlogkaartjes op school uitgedeeld en kunnen de ouders zelf thuis de mooiste foto's uitkiezen en online bestellen. De gemaakte foto's kunnen online op een beveiligde pagina door de ouders bekeken worden. Meer privacy en meer bestelgemak. De ouders kunnen tijdens het bestellen zelf een leuke achtergrond kiezen, het resultaat is dan direct te zien! Alle ouders tevreden . . .


Vraag een demonstratie-inlogcode aan via de contactpagina

 

Het schoolteam of oudercommissie wordt totaal niet belast

met de bestellingen en betalingen. De bestelling gaat via het internet

en de betaling wordt direct met de ouders geregeld.

De school krijgt een uitgebreid pakket met gratis groepsfoto's en

portretfoto’s voor de teamleden.  

 

 

Wij garanderen een zeer hoog afwerkingniveau

Elke bestelde foto wordt apart bewerkt: een pukkeltje, snotje of een krasje in het gezicht (behalve acne, littekens en ziektes) wordt standaard door ons gratis geretoucheerd. Uitgebreide retouche is op verzoek mogelijk.  Wij hebben een eigen productielijn en hebben maximale controle over de mooie kwaliteit van ons printwerk. Wij printen dan ook altijd op stevig hoogglans echt fotopapier. Daarmee zijn wij uniek in Nederland!

We leveren een compleet aanbod van kleur, zwart/wit, sepia, verschillende combivellen, voordeelpakketten en digitale bestanden. Daarnaast leveren we ook prachtige fotokwaliteit Posters en Canvas, netjes gemonteerd geleverd.

 

Wij vinden uw Privacy belangrijk en voldoen dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Als deelnemer aan het Privacyconvenant Onderwijs passen we de regels toe om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en beschermdLees ook ons Privacy Statement onder op de contactpagina. 


Benieuwd?

- Vraag een online demonstratie aan via het contactformulier

- Bel voor een oriënterend gesprek.

- Of bel meteen voor een afspraak. Ik kom graag bij u langs wanneer het u uitkomt.

 

Laurens Bordes, Het Bordes Schoolfotografie 075 7710136